søndag den 26. januar 2020

Dødsfald



Mindeord


Det er med stor sorg, at vi d. 8. november modtog det triste budskab om, at vores kære Hedvig, var sovet stille ind. Det leder vores tanker hen på sangen;  " Om lidt bliver her stille" for det bliver det, men der blev en stjerne mere på himmelen.
Hedvig havde været medlem af  Himmerlandsquilterne i mange år og har siddet i bestyrelsen indtil  1½ måned før sin død. Man gik aldrig forgæves til Hedvig, hvis der var noget man ikke kunne finde ud af ang. patchwork, så hjalp hungerne. Hun designede vores dækkeserviet, som vi hver især har syet i vores egne farver. 
Hun var opsøgende på, hvad der var af nye ideer og teknikker indenfor patchwork. I-padden og mobilen var hendes trofaste følgesvend i dagligdagen, for at følge med i, hvad der skete ude i verden omkring patchwork. Selv på hendes  sidste rejse til Holland, blot en uge før hendes død, var de med. Hun nåede, at opleve en af sine store forbilleder, Petra Prins, blot nogle dage, før sin død. 
Det er ikke kun vi sypiger, der har mistet et dejligt menneske (veninde), det er også en familie, der har mistet en mor, en mormor og en oldemor.


                                       

ÆRE VÆRE HEDVIGS MINDE

På bestyrelsens - og Himmerlandsquilternes vegne

Jane Pedersen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar