tirsdag den 25. april 2017

Syaften den 24 april 2017 i Ravnkilde

Så er vi kommet til april måneds syaften i Himmerlandsquilterne. Ved denne aftens "show and tell" var der ikke så mange ting, men det er nogle rigtig flotte ting. Først er det Inge, der viser et rigtig sødt barnetæppe, som Mødrehjælpen får glæde af. Det er lidt svært at se selve motiverne ,men man kan godt se at det er et flot tæppe.


Men her kan I bedre se motiverne. Det er da et  sødt tæppe til en lille prinsesse.


Irma er også på banen med et tæppe, med felter ,hvor det ligner forskellige blomster i en form for crazy quilt.


Her kan I så se et af felterne på tæt hold. Det er da flot.


Så er det Jane, vores formand, der vil vise en rigtig flot sofa frem. Der er endda puder i sofaen. Og så tænker I garanteret, "Hvad skal den dog bruges til?"


Ja, den er ikke til dukkehuset, nej. Den er derimod til en æske kleenex-servietter. Løftes sædet er kleenex-boxen derunder. Jamen så falder puderne da af. Nej de er skam syet fast. Den er da flot på badeværelset, ikke. Virkelig flot Jane. Vi vil gerne se mere af dine flotte ting .


Så viser Gyda to flotte børnetæpper i to næsten ens udgaver. De er så harmoniske og virkelig flotte tæpper.

Det ene er i lilla farver også de søde Sunbonnet Sue broderier.


Ja selv bagsiden er lilla.


Det næste er Sun Bonnet Sue syet i grønne farver. Læg her mærke til den fine quiltning i det lilla stof i kanten.


Ja og her er bagsiden grøn. to flotte tæpper, Gyda.


 Så har Gyda også sit eksemplar med af den søde lille høne, der blev lavet i Hjallerup Patchworkklub, da der var nogle få af vores medlemmer, var på besøg i Hjallerup. Jer der var der oppe, har givet udtryk for, at det var en rigtig hyggelig dag. Så vi glæder os til, at se dem fra Hjallerup, lørdag den 17 juni til et hyggeligt besøg hos os.


Hovsa Jane -der er lige hoppet en lille ballerina-mus op i din sofa. Ja, det er jo mig, Anni der har lavet den. Der var nogle, der synes, at den lige skulle med, selv om det ikke er patchwork.


Vi ses igen den 29. maj.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar