mandag den 7. april 2014

Syaften Februar 2014

Efter en aflyst syaften, mødes vi første gang efter nytår. Der gik en livlig snak og vi stemte om vi skulle flytte til et andet lokale i Ravnkilde. Et stort flertal stemte "ja" til at flytte. Og som i kan se det indslag før dette har vi lagt en vejviser ind, så alle kan finde det. Ud over hygge og snak, var der en del at vise frem.

 Heidi viste først sit flotte tæppe til en dreng. Nogle dejlige farver og en blød bagside lavet af fleece.

 Dionna viste et juletræstæppe frem, som hun har fået af et familiemedlem, som kun har syet dette ene tæppe. Flot.

 Dette lille vægtæppe, som er så nuser med de små bamser, kan jeg desværre ikke huske, hvem der har syet.

 Åh nu er navnet smuttet, men skidt. Dette er en fødselsdagsløber med det Danske og det Tjekkiske flag. Smart så kan de begge bruge samme løber.

 Endnu et par fødselsdagsløbere, dog kun med Danske flag. Flotte alle tre.

 Her er et tæppe, som Gyda har syet. På alle de lyse sekskanter, er der broderet mange forskellige motiver. Sikke et arbejde, men det er blevet et rigtig flot tæppe.

 Inge viser her en taske hun har lavet. Det er en ny måde, at lave en taske på. Den er flettet af strimler af stof. Men sikke et flot resultat.

 Åh ja, det var det navn jeg ikke kan huske. Men her vises et par dækkeservietter, med campingvogne og som skal bruges i campingvognen. Hvor er de sjove.

 Conny har igen været flittig. Her viser hun en uundværlig ting, hvis man går meget på kursus. En lille taske til sit strygejern. Den er lavet, så man kan putte et varmt strygejern i uden at det brænder noget. Det var en rigtig god ide. Og denne her er også meget nydelig tilmed.

 Endnu et af Connys arbejde. Nogle skønne dækkeservietter med hjerter.

 Endnu en ting af Conny`s. En lille serviet, som kan bruges på bordet eller som serviet til brødkurven.
 Og så har Conny til sidst et lille tæppe, som kan bruges til en dreng eller til en, som elsker blå. Meget nydeligt.

 Så blev det Bente`s tur. Hun har også været flittig. Først et par krusbrikker eller lign. med snemænd. De er rigtig søde.

 Dernæst nogle dækkeservietter til jul i sort og sølv. Flotte.

 Her viser Annalise en juleløber. Den er flot. Men læg lige mærke til den specielle kant rundt. Det er med til at give det flotte resultat.

 Annalise havde også lavet en taske. Den er farverig, men det mest imponerende er, at den er syet ef en stor firkant. Der er virkelig nogen der er kreative og kan få noget flot og kreativt ud af ingenting. Så flot.

 Hov, der var Bente jo igen. Hun havde lavet nogle mug rugs af resterne fra dækkeservietterne. Mug rugs er små kaffebrikker, hvor der lige kan stå en desserttallerken og et kaffekrus. De er efterhånden meget populære og anvendelig. Flotte.

 Og til sidst viste Ruth en flot pude. Ved hjælp af Quiltningen og de mange franske knuder, får man indtrykket af at det er blomster. Så nydelig.
 Conny`s tæppe tæt på.

 Bamsetæppet.

 Dækkeservietter.
 Mug rugs.
 Krusbrikker.
 Dækkeservietter.
 Bakkeserviet.
 Juleløber.
 Pude.
 Flettet taske.

 Broderet tæppe.
 Strygejerns-taske.
 Tasken af en firkant.
Dog med lidt ekstra lommer indeni.
Som I kan se bliver der lavet mange flotte ting. som kan være en god inspirationskilde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar