tirsdag den 30. maj 2017

Besøg af Hjallerup Patchwork klub den 17 juni

Ja ,så er det snart vores tur til at holde en hyggelig dag, sammen med Hjallerup Patchwork klub. Det bliver lørdag den 17 juni kl. 9.30 til kl. 16. i Ravnkilde. Ja og vi glæder os.

 Vi skal selv have frokost og drikkevarer med og ellers giver klubben kaffe og rundstykker og kage til eftermiddagskaffen.

I løbet af dagen kan man enten sy en lille opgave eller sit eget sytøj. Hvis man vil sy den lille opgave, som er en venskabs-stjerne, som kan bruges til kaffebrik eller flere til en krans på en dug, så skal man have karton, saks, sy-grej med. Desuden skal der bruges lyst stof til bundstof og så kan der bruges rester til selve stjernerne. Skulle I ikke have nok stof med, så har Hedvig lidt med fra Gavlhuset og vi har karton i huset også.

Når vi har drukket eftermiddagskaffe, vil der være "show and tell" og I må meget gerne tage nogle ting med hjemmefra, så der er noget at vise, ud over den lille opgave. Der bliver taget billeder, som bliver lagt ind på vores blog. Der bliver taget hensyn til, hvis nogen ikke vil have deres ansigt på billeder, der tages.

Da det samtidig er Quilt Public Day,  denne lørdag, er der mulighed for, at sy videre i Gavlhuset indtil kl. 20.

Da, der er brug for, at vide hvor mange, der kommer, bedes I tilmelde jer til Jane Pedersen på tlf: 28 74 90 55 eller på mail: jane.pedersen@pc.dk senest den 12-6-2017.


                                 Vi glæder os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar