torsdag den 9. februar 2017

Julepakkespil.

 Her er et lille hjertesuk. Det er kommet til mit øre, at der er nogen, der har følt sig tvunget til, at tage en pakke med, med patchwork-relateret ting. Det har ALDRIG været tvang. Det var bare en ide, som jeg synes kunne være sjovt. Så næste gang vil jeg håbe, at det er klart, at det er frivilligt. Men tænk altid på, om I selv, vil blive glad for det, der er i pakken. 😊

Syaften den 30. januar 2017

Så har vi haft den første syaften i 2017. Der var jo meget at snakke om efter jul og nytår. Og der er også nogle, der har været flittige.
Først skal I se et rigtig flot tæppe, som Gyda har syet. Man kan da godt kalde det, et kærlighedstæppe med alle de hjerter.


 Og se så her. Et tæppe i friske forårsfarver. Tæppet er syet af Hedvig og som hun selv sagde, " endnu et restetæppe. Flot.


Så er det Inge`s tur til, at vise de ting hun har fået syet. Hun har  fået denne syplade færdig som vi fik mønstret på før jul. Et rigtig flot motiv.


 Inge har minsanten også syet et rigtig sødt babytæppe.


Ja og der skal da også være et barnevognstæppe. Rigtig sødt og enkelt.


Og for, at fuldende det hele, så har Inge også syet denne sjove børnerygsæk.


Den er bare så sød og sjov. Der er da en, der bliver rigtig glad for de fine ting, Inge.


Så kom Gyda på banen igen. Hun har også lavet en syplade. Dette motiv er broderet og farvet med farvekridt og fixeret. Det er rigtig sødt og forår. Flot Gyda.


Bente har også lavet en enkelt ting. Den er dyr. Det kostede Bente en ny symaskine. Så pas på. Et rigtig flot velkomstbillede.


Så har vi en ny på banen. Ulla har syet dette flotte juletræstæppe i julefarver. Det er flot Ulla.


Og endnu en ny på banen. Lone har syet dette flotte vinterbillede. Der er rigtig mange fine små detaljer. Flot Lone.


Den sidste, der har noget færdig, er Ruth. En sytaske med en høne og dens kylllinger. De er bare så sjove.


Og se her alle de rum. Det er en rigtig flot og anvendelig sytaske.


Ruth har også syet disse tre forskellige I-pad tasker.


I tre forskellige farver.


Men flotte hver især.




Det var så alt i show and tell.
 Nogle rigtig flotte ting. 
Formanden fortalte os, at der ikke var tilmelding nok til det kursus, vi skulle have holdt den 11. februar. Så istedet bliver der maratonsyning. Derimod er der nok tilmelding til kurset den 11. marts. Den 1. april vil der være en tur til Hjallerup og den 8. april har vi udflugt. Det kommer der mere om senere og ellers kan i se i aktivitetskalenderen.