torsdag den 1. maj 2014

Udstilling

Udstilling!


Der skal lige laves lidt reklame for den jubilæumsudstilling, som Lone i Kræmmerhuset i Aars har. Hun har 25 års jubilæum i år, derfor er der gjort lidt ekstra ud af udstillingen. Den åbner fredag d. 16. maj kl. 10. Den har åben den 16.-17. og 18. maj fra kl 10-17. Entre er 20 kr. Udstillerne er bl.a. Lene fra Sønderjylland, Berndt fra Aalborg, som har tæpper med hvert år. Derudover kommer der ting fra en Patchworker fra Nordjylland, Amerika og så de lokale. Det bliver en rigtig flot udstilling. Hvis I vil se alle tingene, skal I komme den første måned, derefter kan der godt være nogle ting, der er hentet hjem. Kom og få inspiration til næste projekt eller bare det, at nyde de flotte ting.

Syaften den 28 april 2014


Så har vi været samlet igen til syaften. Men vi var ikke så mange og det kunne være fordi der var det dejligste vejr. Men nu skal i se hvad der er blevet lavet siden sidst:

Her viser Irma et tæppe hun har syet i log cabin. Det er et flot tæppe i dejlige farver.


 Det næste billede af et tæppe er også syet af Irma. Ups det vender da vist på siden, men I kan godt se, at det er et flot og romantisk tæppe.


 Her lidt tættere på, hvor I kan se det smukke stof, det er syet af og den flotte sammensætning.



 Irma har også syet en hel masse kaffebrikker med Lorelai-damerne på. De er flotte.



Så skal vi se nogle dækkeservietter og 2 flotte forårshjerter, som Karin har lavet. Ja og som I kan se bliver alt taget i brug. Karin tager det med et smil, hvor det dejligt.


Dionna har syet dette flotte og romantiske tæppe efter et af mormors mønstre. Der er en lille sød historie til
dette tæppe. Det har mormor syet til sin mand, da de havde guldbryllup. Mere romantisk kan det vist ikke blive.


Her er to dinner for two. De er rigtig sommerlige med de dejlige blomster aplikeret på. Rigtig skønne. Og Ups jeg kan ikke huske navnet.


Den samme dejlige kvinde, har også syet dette flotte juletræestæppe. Se hvor nisserne danser rundt i hele kanten på tæppet og i midten hænger der kræmmerhuse fra midterstjernen. Et rigtig flot tæppe.


Så kom Ruth på banen med en ny form for kaffe-kop-taske. Ja det er et langt ord til så lille en taske.


Ruth havde også syet 6 dækkeservietter eller var det 8. Skidt, det er nogle flotte dækkeservietter med de skønneste høns aplikeret på.


Her har I så kaffe-kop-tasken på nært hold. Er den ikke sød.


Her kan i se den indeni. Der er små lommer til f.eks. tebreve, teske eller andet og i midten kan koppen være.


Og her kan I se Karins dækkeservietter på nært hold. Er de ikke flotte?


Og disse hjerter er lavet af de rester, der blev tilbage. Det er en super god ide, så ikke alle rester skal gå til reste-tæpper. Flotte.


Og så måtte jeg finde ny kamera. Derfor ser I her disse flotte og sjove små tasker, som Jane har syet. Som I kan se så kan disse Lorelai- damer bruges på mange ting. Men her matcher farver og det hele. Smukt.


Her er nogle af de små billeder, som vi fik vist, hvordan de syes af Karin Østergård. Disse to billeder har Rita dog syet efter vi var i Thisted. Det er noget småt noget, men et rigtig flot resultat. Så nu må vi ud og tage billede af udsigten fra hvor vi bor og så sy det som et lille billede. Det kunne være sjovt.



Og til sidst lige et udsnit af tæppet Dionna har syet. Med tro, håb og kærlighed.