lørdag den 31. august 2013

OBS OBS

I morgen den 1. september, er der marked i Huset på Hasserisgade 10, 9000 Aalborg. Det er Husets 40 kunsthåndværkere, der har kreative aktiviteter i husets værksteder og marked i husets gårdhave. Der er åbent fra kl.  10.30 til kl. 16. Entre er 20 kr. og der er brunch i cafeen og fadøl, kaffe og kage i gården, som kan købes.Den ene af kunsthåndværkerne er Ruth fra vores forening. Kom og bliv inspireret og gør en god handel.

Den første syaften efter sommerferien 2013

Så mødtes vi igen efter en "lang" sommerferie. For nogen var der lang tid til vi skulle mødes og for andre har det været en produktiv ferie. Der er blevet lavet så mange fine ting, som der vises her:

Hedvig har lavet disse søde huse efter et gratis mønster hun fik i Herning.


To flotte tæpper syet af den øverste er smuttet for mig i farten, men det nederste er syet af Dorte. Begge to flotte stykker arbejde.

Lissy viser her tre flotte tasker hun har lavet færdig i ferien.

Inge viser et af sine fine arbejder frem. Flot.

Og Dorte har også julet. Hun har fået disse to juleløbere færdig efter et AnaKa mønster. Prøv at se hvilken effekt farvevalget indvirker på resultatet. Men de er flotte begge to.

Her er et tæppe syet af det der kaldes en jelly-roll. Der er endda blevet lidt tilbage til at lave en flot bagside. det må man sige er at bruge det hele på en flot og kreativ måde.

Og det yndigste babytæppe. Hvor er det nuttet. Det kan du godt være stolt af.

Og her er et af medlemmerne der har syet nogle små dækkeservietter efter Hannes sommer mønster. Der kan I se mange udgaver, hvis I kan gå på Facebook og er medlem af gruppen "Patchwork for alle" eller går ind på Hannes hjemmeside.

Her er et par ugler og to tæpper, som nogle medlemmer har lavet i ferien. det er smuttet for hvem der den dygtige der har syet disse ting, men flotte er de.

Her er så 6 forskellige tæpper syet efter den Mysteriquilt, vi var en del, der startede på i august 2012. Se hvor forskellige de bliver ved valg af farver. Men flotte er de. Det første ved døren er syet af Inge.

Prøv at lægge mærke til hvordan de fleste gemmer sig bag tæppet. Det har de slet ingen grund til. Men lad os nu se.

Der er lige nogen der skal se om jeg er færdig med at tage billeder, så de er her afsløret. Nr. 2 tæppe er syet af Rita og nr.5 er syet af Anna-Lise.

Og nr. 3 er vist nok syet af Lissy. Flotte -Ikke.

Og nr. 4 er syet af Irma. Nr. 6 står hen i det uvisse, men når der er kommet kant på så ser vi det vel igen, ikke. Men der må jo også komme mange flere, hen ad vejen. Så jeg håber at alle der har syet denne mysteryquilt , tager deres tæpper med når de er færdige. Så vil jeg lave et samlet galleri, med kun disse tæpper. Så frem med jeres resultat. ;).












søndag den 25. august 2013

Patchworktræffet i Herning

Ja så er træffet snart slut. Der har været mange mennesker. Vi gik næsten som en sild i en tønde. Butikkerne havde mange nye stoffer og mønstre. Man kunne sagtens få brugt sine penge. Der var også en stor udstilling, som jeg vil vise jer nogle billeder fra. Det kunne jo være at I ikke alle kom derned. Så her er noget af det der kunne ses:




Og mange flere. men jeg har valgt nogen så i kan se et bredt udvalg af udstillingen i Herning.